03.04.2020

10 termelékenységi tipp – nem csak a home-office idejére (2. rész)

cover

A legtöbben laptopot vagy számítógépet használnak a munkahelyükön, ezért úgy döntöttünk, hogy tíz hasznos weboldalt és applikációt mutatunk be nektek, amelyek hozzásegíthetnek a termelékenység, a figyelem növeléséhez és a jobb időgazdálkodás eléréséhez. Az első „ötösfogatot” már bemutattuk, most nézzük a következő tippeket!

1. Trello

A Trello olyan applikáció, amely segít a csapatmunka jobb megszervezésében. Készíthetsz általa faldeszkákat, kártyákat és listákat. Minden egyes feladatban alfeladatokat is létrehozhatsz, megbízhatod a munkatársaidat azok elvégzésével, majd egyszerűen „becsúsztathatod” őket a „Kész” oszlopba. A Trello nemcsak számítógépben érhető el, hanem mobilapplikációként is.

>>> trello.com

2. Google Docs

Az irodai munka nagy része szöveg- vagy táblázatszerkesztőkben zajlik. A Google Docs segítségével nem kell törnöd a fejed, hogy hogyan oszd meg a fájlokat a csapatoddal. A megosztás által a fájlok folyamatosan frissülnek, és azt is láthatod, hogy ki hajtotta végre a módosításokat. Ugyanakkor minden a Google Drive-on van elmentve. Amiatt sem kell aggódnod, hogy a Google Docsban más szerkesztőkhöz képest esetleg hiányozna bármelyik fontos funkció.

>>> docs.google.com

3. LastPass

Letöltöttél egy új applikációt, amely nem enged továbblépni regisztráció nélkül? Eljön az a pillanat is, amikor új, egyedi bejelentkezési azonosítót és jelszót kell kitalálnod, amelynek legalább 8 karakterből, 1 nagybetűből, 2 számjegyből, szimbólumból, inspiráló üzenetből, varázslatból és egyéb karakterekből kell állnia ... Ráadásul ezt meg is kell jegyezned. Ismerős a helyzet? A gond leküzdését segíti elő a LastPass applikáció, amely nemcsak biztonságos jelszót generál és ment el, hanem időt is megtakarít a formák automatikus kitöltésével.

>>> lastpass.com

4. RescueTime

A RescueTime segítségével rögzítheted az egyes projektekre fordított időt, így a nap végén megtudhatod, mennyire voltál hatékony. Mivel mindannyian tisztában vagyunk vele, mennyire nehéz egész nap nem rápillantani a szociális hálóra, a RescueTime-nak még egy előnye van: lehetővé teszi a megjelölt weboldalak és applikációk blokkolását, hogy ezek munka közben ne zavarjanak.

>>> rescuetime.com

5. Buffer

A Buffernek köszönhetően a közösségi háló bajnokává válhatsz. Könnyedén megtervezheted és publikálhatod a hozzászólásaidat, válaszolhatsz a megjegyzésekre, sőt sok minden mást is megtehetsz, és nemcsak a Facebookon, hanem az Instagramon, a Pinteresten és a Twitteren is. A Bufferrel az egész közösségi életet egy helyen találod.

>>> buffer.com

Reméljük, hogy ezek a tippek segítenek a tájékozódásban és a nagyobb termelékenység elérésében. Ha esetleg szükséged lenne nagy teljesítményű számítógépre, vagy épp egy laptopot keresel, nézd meg jelenlegi ajánlatunkat.

Kövessen minket
a Facebookon